PARTENERI

Societatea de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) Swiss Capital S.A este actionar semnificativ SAI SWISS CAPITAL ASSET MANAGEMENT SA: 99.99%.

Societatea de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) Swiss Capital S.A. a fost infiintata in 1996 si este autorizata de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) sa presteze o gama larga de servicii financiare pe piata de capital din Romania.

Avand o echipa cu experienta, Swiss Capital (fosta KBC Securities Romania SSIF S.A.) s-a impus in ultimii ani drept cel mai activ broker pe piata actiunilor tranzactionate la BVB (locul 1 dupa valoarea cumulata a tranzactiilor intermediate la Bursa de Valori Bucuresti in anii 2007 - 2011).

Incepand din octombrie 2011, Swiss Capital s-a desprins de grupul KBC, fiind achizitionata de catre managementul local. In continuare Swiss Capital s-a angajat sa ofere clientilor o gama de produse si servicii de cea mai buna calitate, mentinand traditia ce a facut din Swiss Capital cea mai activa SSIF.

Societatea de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) Swiss Capital S.A este una dintre societatile de servicii de investitii financiare cu o prezenta activa atat la nivelul BVB, precum si pe piata de instrumente financiare derivate de la Sibiu.

www.swisscapital.ro


UNICREDIT BANK Romania SA este membra a Grupului UniCredit, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a serviciilor financiare, cu o retea de 7,200 de sucursale in 20 de tari.

UniCredit Bank este o banca universala ce ofera produse si servicii calitative la standarde internationale atat persoanelor fizice, companiilor mici si mijlocii, cat si marilor corporatii multinationale din Romania. Pentru SAI SWISS CAPITAL ASSET MANAGEMENT ea exercita atributiile conferite prin lege si prin contractul de depozitare, incheiat de societatea de administrare in contul FDI ACTIVE DINAMIC.

Autorizatia CNVM este emisa pentru desfasurarea de activitati de depozitare, aceasta neangajandu-se la alte activitati decat cea de depozitare, neexistand subdepozitari carora depozitarul sa le transfere una sau mai multe dintre responsabilitati.

www.unicredit.ro